maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vaasan näyttely

Viikonloppu vierähti varsin mukavissa tunnelmissa, vaasan koiranäyttelyssä.
Lauantaina oli ländereiden kehä. Paikalla oli koiria kaksin kappalein, Cierimon Bebe eli Heta sekä A´mael Mellon Celeborn eli Zero.
Zero oli mulle aivan uusi tuttavuus. Todella reipais nuori mies joka esiintyi kyllä edukseen.
Molemmilla läntsyillä kehä meni hienosti, vaikka tuomarilla näyttikin olevan aika ronskit otteet. Heta EH ja Zero  ERI, SA, SERT ja ROP. Lisää Hetan blogissa.
Läntsykehän jälkeen hallissa soi palovaroitin. 2500 ihmistä ja 1600 koiraa räntäsateeseen. Se vasta oli näky. Sääliksi kävi niitä jotka olivat koiriaan tuntitolkulla trimmanneet ja kammanneet. Ja kyllä ulkona ärräpäitä kuuluikin. Vartin seisoskelun jälkeen sateen kastelemat ihmiset ja koirat laskettiin takaisin sisään. Palohälytys oli ollut aiheeton. 10 minuuttia ja varoisin piippasi taas. Halli raikasi yhteen ääneen "voi ei taas.." Tällä kertaa ei hallista poistunut yksikään ihminen. Onneksi oli taas väärä hälytys. Iltalehden mukaan hälytys olisi ollut ilkivaltaa, jonkun muun lehden mukaan hälytin olisi itsekseen tippunut katolta. Pääasia ettei liekkejä ollut missään.

Lauantaina hoidettiin shoppailut pois alta, koska sunnuntaina oli Sisun kehä sekä Hosulin kehä.
Nafta sai tuliaisiksi kuivalihaa, parit lelut, näyttelytaluttimen ja älypelin. Peli oli kyllä niin naurettavan helppo että siitä ei oikein iloa saatu irti. Se näytti vaasassa vaikeammalta.
Ostin Naftalle myös Chris Christensen trimmiveitsen ja sitä ehdittiin jo vähän testailla. Toimii.

Naftalle on alkanut ilmestyä vähän hammaskiveä. Arvasin ettei siltä pystytä välttymään, kun ei tuo poika oikeen luitakaan syö ja mä oon laiska harjaamaan koiran hampaita. Olen kauan katsellut netistä itsehoito-ohjeita. Plaque Off-jauhetta on monilta tahoilta kehuttu. Viime vuoden puolella hankin purkin ja sitä päästiin testaamaan. Hammaskivi pehmeni kyllä todella paljon ja kynnellä pystyi rapsuttamaan jonkin verran pois. Näyttelyissä pisti silmään instrumentti joka saattaisi helpottaa hommassa. Mukaan se tarttui ja nyt aloitetaan taas Plaque Off-kuuri. Kyse on siis tuommoisesta työkalusta linkki.

Sunnuntaina oli 9.00 labradori-kehä. Sisu esiintyi todella hienosti ja oli juniori urosten paras ja ERI. Iltapäivällä borderterrierikehässä Hosuli esiintyi varsin mallikkaasti. Hosuli oli EH ja juniori narttujen 3.

Kaksi päivää aikaa ilmoittautua tuurin näyttelyyn, joten mun olis aika päättää lähdetäänkö sinne vai ei. Kokkolaan me ei valitettavasti päästä, joten ehkä miljoonakoira on sitten meidän seuraava, jottei tämä näyttelytauko veny ihan mahdottomiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti