lauantai 14. heinäkuuta 2012

Koiravieraita

Sipe on koirista se Naftan suuri suosikki. Sipe on saksanpaimenkoira, äärimmäisen lempeä ja hyvähermoinen. Rauhallinen ja reilu johtaja Naftalle. Nafta rakastaa Sipeä ihan valtavasti. Ei tarvitse kuin mainita Sipen nimi, niin Nafta säntää ovelle odottamaan. N & S tutustui jo Naftan ollessa pikkupentu. Pentuna tuo rääpäle luuli olevansa Sipeä suurempi...


...mutta huomasi pian olevansa väärässä.


Rauhallisella ja tasaisen varmalla olemuksellaan Sipe sai Naftan kiintymään itseensä.
Ja niin Nafta sai elämäänsä ihanan koirakaverin!

Sipe oli meillä hoidossa viimeviikolla. Pojat näkivät toisensa pitkästä aikaa, joten riemu oli rajaton. Tehtiin monta pitkää lenkkiä, käytiin ihmettelemässä lehmiä, pojat riehuivat sisällä ja pihalla ja olivat silmin nähden tyytyväisiä toistensa läsnäoloon. Illalla koirat oli selvästi tosi väsyneitä, muttei ne malttanut nukkumaankaan mennä,, vaan leikkivät makuuasennossa tökkien toisiaan tassuilla.
Tänään meille tuli hoitoon Hosuli. Hosuli saa Naftan puolesta tehdä meillä mitä haluaa. Kaikki koirat ei nimittäin saa esimerkiksi mennä Naftan petiin ilman että Nafta siitä jotain mainitsisi tai juosta ovesta kahtasataa koko kämpän läpi ennen kuin Nafta on ehtinyt tervehtiä. Hosuli on myös ainoa joka saa hyppiä Naftaa vasten ja purra Naftan partaa ja korvia. Nämä kaksi voivat syödä samaa luuta yhdessä ja juoda samaan aikaan samasta kiposta. Saattaapi tuokin vähän vaikuttaa että Hosuli on tyttö. Naftan ei tarvitse sille esittää niin kovaa. Tai sitten niillä vaan synkkaa hyvin.

Koirat on kyllä aikalailla pöyhköttäneet ja ulkoilleet koko päivän. Äsken syötiin luita takapihalla ja nyt koirat nukkuu. Hosuli syö vain raakaruokaa, joten sen kunniaksi Naftakin sai tänään kanansiipeä ja kaulaa sekä naudan rustoluuta. Kyllä maistui!


2 kommenttia:

  1. Onpas ihania koiria! :D Hospana saa siksi tehä mitä vaan, kun se on Naftan mielestä yhtä ihana kuin tätinsä ja Nafta ei voi kieltää, jottei Hosuli juorua Viiville! :D

    VastaaPoista