torstai 9. toukokuuta 2013

Tervetuloa toukokuu

Hellurei!

Aina se yllättää miten nopeasti kevät tulee. Kevään mukana on tullut monta mukavaa juttua!

Ensimmäinen ihana juttu on sää! Koko viikon on paistanut aurinko ja eilen varsinkin ilma oli jo tosi lämmin! Lämpimän sään seurauksesta tietenkin Naftan lemppari kesäharrastus on taas mahdollista, nimittäin uiminen.
Nafta on käynyt jo kolmesti uimassa. Ajattelin odotella vielä lämpöisempiä kelejä ja vesiä tämän harrastuksen aloittamiseen, mutta eipä tuo poika paljon kysellyt kun näki että jäät on lähtenyt.

Viime sunnuntaina oltiin poikien ja Hosulin kanssa sikakankaalla hörsköttämässä. Sikakangas on tässä melko lähellä oleva louhos, joka on suurehko alue, jossa on ihan hyvä uimapaikka ja paljon tilaa juosta. Siellä tämä kolmikko sitten jälleen säntäsi uimaan. Mosse vasta kahlailee mutta on kovasti kiinnostunut vedestä.

Mosse ja Hosuli



Naftu naatiskelee

Naftu tahtoo uuden kepin


Mosse rantarosvo

Rantarosvo vaanii...

Ja hyökkää

Ja vaatii saalista itselleen

Nafta kuivattelee turkkia auringossa

Estrelanvuoristokoirat

Oi täältähän löytyi lampi

Mihin Naftalla tuli noin kiire?

"Heittäkää keppi"

Tasapainoharjoittelua

Mosse söpöstelee

Ihuna Mosseli

Semmoinen oli se reissu. 

Toukokuu toi mukanaan myös melkolailla kalenterin täytettä. Eilen Mossella alkoi agilityn alkeisryhmä. Voi että meillä oli kivaa! Mosse käyttäytyi älyttömän hyvin ja oli kuulolla ainakin lähes kokoajan! Harjoiteltiin "targettia" eli semmosta rasiaa minkä päältä koiraa saa palkkansa. Sit harjoteltiin hyppyestettä ja putkea ja keppejä. Mosse suoriutui tehtävistä tosi mallikkaasti. Innolla jo odotan seuraavaa kertaa. Tämä sadepäivä aiotaankin saken kanssa hyödyntää hyppyesteen rakentamiseen.

Viikon päästä viikonloppuna onkin sitten lauantaina "E-Pn länstypäivä", eli läntsyjä tästä pohjanmaan alueelta tulee seinäjoella, jossa meillä on ohjelmassa agilityä uudella hurttahallilla ja ryhmälenkki. Sunnuntaina meillä on pentunäyttely jossa tuomaroi Tarmo Viirtelä. Mulla ei ole mitään kokemusta tästä kaverista. Nyt päätin että yhtään en aio jännittää, en edes ajattele koko näyttelyä etukäteen. Treenattu on ja jos menee huonosti niin treenataan lisää.
Maanantaina alkaakin mulla sitten työharkka ja päälle kesätyöt, eli lomia ei tänä vuonna pidetä. Meillä onkin ollut niin lupsakka lukukausi etten tässä nyt erityisen lomantarpeessa olekaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti