keskiviikko 22. elokuuta 2012

Nafta barffaa!

Vihdoin sain tehtyä sen viimeisen päätöksen. Päätin jättää kuivat nappulat historiaan ja siityä ruokkimaan Naftaa raakaravinnolla. En aio orjallisesti noudattaa mitään sääntöjä vaan haluan itse tarkkailla koiraa ja sitä mukaan lisätä/vähentää jotain. Nafta saa myös jatkossakin välillä yrjölän puuroa ja meidän omia ruuan tähteitä.

Maanantaina tehtiin reissu seinäjoen barffauskauppaan, Lakeuden eräkoiraan, ja ostettiin pakastin täyteen erilaisia lihoja ja luita. Marketista hain porkkanaa, kurkkua ja jäävuorisalaattia. Päätin vaihtaa ruuan ihan kertaheitolla, ilman mitään siirtymäjuttuja. Maanantaina tarjoiltiin kanan- ja kalkkunan jauhelihaa, 1 kananmuna kuorineen ja hienoa porkkanaraastetta sekä loraus lohiöljyä. Iltapalaksi kanansiipiä ja kauloja. Ruoka tuntuu maistuvan hyvin. Nafta ei ole koskaan ollut mikään jääkaappikerjäläinen, mutta tänään kun otin pakastimesta jäätelöä, juoksi koira katsomaan joko olis hänen ruoka-aikansa. Toivotaan että ruokahalu säilyy ja poika suostuisi maistamaan uusiakin juttuja. Ruokamäärää täytyy varmaan vielä vähän säätää, sillä tuntuu että tuo annos on melko suuri. Mutta eiköhän tämä homma ala luistaa, kun hetken harjoitellaan.


3 kommenttia:

  1. Hosuli voi opettaa Naftalle kaiken kerjäämisestä!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että olette aloittaneet barffin kokeilun. Muistutan vain, että älä sitten anna nappuloita, kun barffaat. Ne aiheuttaa yhdessä helposti suolitukoksen. Hienoa, että Nafta nauttii nyt ruokailuistaan ja tosiaan odottaa sitä ruokaa :-)

    Enni-mammalta terkkuja. Ens viikolla mennään ultraan...

    VastaaPoista