keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Rusinapussit jäljellä

Tänään oli Naftan kastraatio. Poika vietiin klinikalle yhdeltä jossa se sai heti esirauhoittavan lääkkeen. Uni tuli muutamassa minuutissa. Sitten hoitaja haki Naftan ja käski tulla puoli neljältä hakemaan. Halusivat pitää koiran siellä kunnes se alkaa heräillä. Onneksi Sandra lähti kaveriksi viemään Naftaa, sillä Sakke sai itselleen vatsataudin.




Sillä välin kun Nafta oli leikkauksessa, oli meillä hyvin aikaa käydä joululahjaostoksilla. Muutama lahja löytyi, mutta huomenna täytyy jatkaa!

Puoli neljä haettiin Nafta. Leikkaus oli sujunut hyvin ja Nafta oli saanut kaupanpäällisenä vielä pedikyyrinkin!
Nafta oli ihan unella vielä, katseli ympärilleen muttei tainnut tajuta mistään mitään.
Kotona vein Naftan makuuhuoneeseen lepäämään ja Mosse sai jäädä portin taakse ettei se häiritsisi Naftaa. Mosse oli vähän ihmeissään kun ei päässyt katsomaan Naftaa ja Naftan kaulurikin oli vähän epäilyttävä, joten pikkumies sitten jäi päivystämään portin toiselle puolelle.



Puolen tunnin kauneusunien jälkeen Mosse oli jo antanut periksi ja siirtynyt sohvalle syömään luuta. Makuuhuoneesta alkoi kuulua pientä vikinää. Nafta oli saanut itsensä jalkeille ja oli varmaan aika sekaisin päästään. Se kömpi makuuhuoneesta eteiseen ja yritti nuolla haavaa, huomasi ettei onnistu, joten yritti ottaa kauluria pois. No ei onnistunut sekään. Siinä se hetken tönötti ja kipitti olohuoneeseen ja hyppäsi Saken kainaloon sohvalle. Siinä se on nyt nukkunut jo vähän toista tuntia. Välillä se nousee istumaan mutta huojuu niinkuin pisan kalteva torni. Mosse siirrettiin makuuhuoneeseen putkiluunsa kanssa.

Kotona vasta katsoin leikkaushaavaa, se on pieni ja siisti. Etutassuissa on kaljut kohdat ja pienen pienet haavat, niissä on ollut letkut kiinni. Kulkuset näyttää pieniltä ruttuisilta rusinoilta. Apean oloinenhan tuo on, mutta taitaa olla vielä niin sekaisin raukka ja tuo kauluri, se on sille paha paikka kun tarttuu joka puolelta kiinni. Onneksi Naftalla on kalsarit, joihin voidaan kauluri vaihtaa välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti