sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Uimamaisteri

Juhannus meni ja kesäkuu vaihtui heinäkuuksi. Nopeasti tämä suomen kesä menee, pian on jo joulu..
Kesäkelit eivät ole olleet ihan sitä mitä on odotettu, mutta toivotaan heinä- ja elokuusta vähän vähemmän sateisia ja lämpimämpiä. Toisaalta koiran kannaltahan se on hyvä juttu ettei kovia helteitä ole ollut.

Kesä on mennyt niin hurjaa vauhtia etten ole tännekkään ehtinyt kuulumisia kirjoitella. Vaikka eipä meille mitään ihmeellistä kuulukkaan. Nafta on ollut kiltti, todella kiltti. Toivottavasti tontut kurkkii ikkunoilla jo kesäaikaan, sillä Nafta on ollut niin kiltti että ansaitsisi ison kasan joululahjoja.
En edes muista milloin viimeksi Nafta olisi räyhännyt. Bliv-purkki oli ilmeisesti se meidän "juttu", jota näin pitkään etsittiin. Onneksi lopulta löydettiin toimiva keino ärhentelyyn.
Nafta on ollut kesällä myös aikamoinen kyläluuta. Se on ollut hoidossa siellä sun täällä ja moneen kertaan. Joka paikassa kiltisti. Seuraavana viikonloppuna Nafta menee Saken vanhempien hoiviin, kun me matkustetaan helsinkiin serkkuni häihin.

Uiminen on ollut tämän kesän ehdoton ykkösharrastus. Nafta on vielä kovempi vesipeto kuin viime vuonna.
Löydettiin viime syksynä hyvä uimapaikka, jossa ollaan nyt käyty kesän aikana varmaan yli 10 kertaa. Paikka on siitä hyvä, että siellä on ainakin kolme tai neljä lampea, joihin kaikkiin pääsee hyvin uimaan. Ei haittaa jos paikalla on muitakin koiria. Siellä on myös valtavia hiekkakasoja, joissa Nafta tykkää kiipeillä ylösalasylösalas..
Uimisen suhteen Nafta on saanut kerättyä talven aikana paljon rohkeutta. Mun mielestä se ui paljon pidemmältä hakemaan palloa tai keppiä, kuin viime vuonna. Viime vuonna Nafta ei myöskään suostunut uimaan, jos vedessä oli toinen koira. Nyt ainakin Hosulin kanssa kimppauinnit sujui mallikkaasti.

Alla kuvamateriaalia yhdeltä uintireissulta.

Nafta löysi pienen saaren




Kukkulan kuningas


Tarkkana ku porkkana

Välillä on kivaa olla likainen koira

Ja pesulle lampeen

Paras keppi ikinä

Himputin risut tulee silmille

Ei auta ku järsiä ne pois tieltä

Tämmä keppi olisi ollut välttämätön saada mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti