maanantai 27. elokuuta 2012

Nafta 3v.

Nafta täytti eilen, 26.8. komeat kolme vuotta! Uskomattoman nopeasti aika on vierähtänyt. Juurihan tuo pieni rääpäle meille kotiutui, nyt jo aikuinen. Kolme vuotta, enkä päivääkään vaihtaisi pois. Nafta on niin ihana ja rakas, juuri meille sopiva.

Aamupalaksi Nafta sai nakkikakkua, ilman nakkeja, koska ne unohtui kauppaan. Onneksi laatikosta löytyi pihvitikkuja, ne toimivat hyvin kynttilöinä.




Kakun sisällä oli broilerin jauhelihaa ja päällä laktoositonta ranskankermaa. Hyvin maistui!


Nam!

Nafta sai myös muutaman lahjan. Se tykkää niin repiä paperin sisältä yllätystä, että käärin lahjat monin kerroin sanomalehteen. Yhdestä paketista tuli pallo, yhdestä pihvitikku ja viimeisestä pieni kissanpallo.
Naftan mielestä kaikki mikä on pientä ja vihreää, täytyy tappaa. Myös pieni vihreä kissanpallo. Se paiskoi palloa etutassuilla ympäri taloa ja irvisteli sillä vihaisena. Videokamera saisi olla kokoajan käden ulottuvilla.





Paras lahja ja päivän kohokohta taisi kuitenkin olla lenkki Sipen kanssa. Ne niin tykkää toisistaan. Nafta on oppinut myös hauskan uuden tempun. Se osaa käskystä antaa suukon Sipelle ja Sisulle. Hosulia se ei suukota ainakaan vielä. Voi olla että Hosulilla on liikaa vauhtia pysyä suukon ajan paikoillaan :)

Onnea vielä meidän Naftalle sekä Naftan ihanille sisaruksille, Aidalle, Taikalle ja Tobylle!










1 kommentti: