tiistai 4. joulukuuta 2012

Mosse rokotuksilla

Mosse sai tänään ekat rokotukset. Ei edes huomannut piikkiä kun oli suu täynnä herkkua. Vähän sitä alkuun jännitti liukas pöytä (miksi muuten pöytien pitää eläinlääkärissä ollakkin niin saamarin liukkaita?), mutta pian unohti sen. Painoa oli poitsulla 5,55kg ja kaikki näytti olevan muutenkin kunnossa.
Eläinlääkärin mielestä Mosse oli vähän arka, mutta mun mielestä tosi reipas! Ei se arkaillut mitään muuta kun pöytää. Ja eihän se tykkää hampaitaan näyttää kun otetaan partakarvoista kiinni. Muuten se nuuhki kokoajan ympäriinsä ja pussaili ja oli ihan innoissaan.

Naftalle varattiin aika kontrolliultraan joka on 3.1.2013. Toivon niin kovasti että kivet olisi häipyneet!
Poika on syönyt vähän vaihtelevalla menestyksellä ja muutamia kertoja oksentanut ruokaa. Ilmavaivojakin tuntuu vähän olevan. Voi olla että antibioottikin laittaa vatsan pyörälleen, mutta tänään otettiin viimeinen nappi joten toivotaan että vatsavaivat loppuu.

Pakkasta on -20 ja koirat täynnä energiaa kun ovat olleet päikseen päivän kotona. Ketään ei huvita lähteä ulos. Eilen Nafta lenkkeili kolmella jalalla vuorotellen ilmassa olevaa. Täytyy ommella sille tossut. Neopreenitossut Naftalla onkin, mutta niissä on kaikissa neljässä tossussa reikä. Niillä ollaan pöyräilty niin ovat kuluneet. Tein kuukausi sitten nahka-fleecetossut, mutta niistä tuli aavistuksen pienet, joten niitä ei voi käyttää. Siinähän vasta kylmä tulee jos ei veri kierrä kunnolla. Nahka on myös pakkasella melko liukas. Onneksi mulla on loppuviikko koulusta vapaata, niin voin ommella rauhassa ja tehdä joulusiivoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti