tiistai 2. huhtikuuta 2013

Keväisiä kuulumisia

Blogi on viettänyt hetken hiljaiseloa, me sen sijaan emme. Kevään aikana on ollut paljon yhtä sun toista puuhaa. Suurimpana ajanviejänä mainittakoon tämä muutto. Pari viikkoa sitten päästiin vihdoin muuttamaan ja nyt kaikki tavarat alkaa olla jotakuinkin paikoillaan. Koirat eivät olleet muutosta moksiskaan. Pikkurempan aikana Nafta ja Mosse pääsi jo tutustumaan asuntoon, joten paikka oli niille jo entuudestaan tuttu. Muuttolaatikoita kannettiin pari päivää ja koiratkin reissasivat uuden ja vanhan asunnon väliä ainakin kymmenen kertaa. Joka kerta yhtä innoissaan kun sanottiin että pojat tulee mukaan. Kun kaikki tavarat oli uudella kämpällä, olivat koirat heti kuin kotonaan.

Lenkkimaastoja täällä on paljon paljon enemmän kuin vanhalla asuinalueella. Joka lenkin voi tehdä eri suuntaan ja 100metrin päässä on pelto jossa voi juoksennella vapaana. Metsäänkää ei ole kuin kivenheitto.
Mosselle etenkin muutto on tehnyt äärimmäisen hyvää. Jokaisella lenkillä tulee vastaa polkupyörä tai koiria tai lastenvaunut tai lapsia, kaikkea sellaista mitä ennen näkyi vain silloin tällöin. Parhaaseen lenkkiaikaan koiria tulee vastaan ainakin 5-10. Myös Nafta on siedättynyt hyvin.

Meillä on myös nyt hieno ja melko suuri takapiha, johon isketään aita heti roudan sulettua. Ja Nafta nauttii kun aamuaurinko paistaa olohuoneen ikkunasta sisään. Joka aamu se siirtyy sohvalle aamu-unille ja palvoo aurinkoa. Naftan masulaikutkin on ruskettuneet jo ihan tumman ruskeiksi. Kaikin puolin täällä siis ollaan tyytyväisiä uuteen kotiin.

Kevätaurinko on jaksanut helliä jo monta päivää. Lumet sulaa ihailtavan nopeaa takapihalta ja koirat tykkää kaivaa sitä kuravelliä mikä seinän viereen on paljastunut. Joka lenkin jälkeen saa myös suorittaa tassupyykin, mutta jotenkin siitä osaa nyt nauttia kun tietää että pian on kesä!

Alle parin viikon päästä Mosse menee ensimmäiseen näyttelyynsä, vaasan kansainväliseen. Jännittää kyllä aikalailla, sillä meidän harjoittelu on tähän saakka ollut ihan minimaalista. Mutta eikö tässä nyt vielä jotain ehdi treenatakkin. Pöytä pitäisi olla suurin piirtein hanskassa ja hampaat Mosse näyttää nätisti. Seisomistakin ollaan jonkun verran harjoiteltu mutta sitten se ravi... siinä meillä on puuhaa seuraaviksi viikoiksi... Pääasia kuitenkin että Mossella olisi kehässä hauskaa ja tietysti toivottavaa olisi että se pystyisi muhun keskittymään kaiken hälinän keskellä.

Nyt meillä jatketaan verhojen ripustamista lattioiden pesua! Ihanaa kevättä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti