lauantai 27. lokakuuta 2012

Talvi tuli

Naftalla alkoi taas se aika vuodesta, kun jano ilmoitetaan takaovella. Se syö mielummin lunta, kuin juo vettä kiposta. Kippovesi on kai sen mielestä pahaa. Se juo myös mielummin kuralammikosta tai järvestä tai ojasta, kiposta vain jos on pakko. Usein on pakko, paitsi talvella, kun lunta voi juoda mistä vain!

Autokin taisi säikähtää pakkasta kun ei suostunut kuljettamaan mua aamulla koiranäyttelyyn. Inisi vain. Syyksi selvisi kesälaadun diesel joka ei halunnut kulkea tankista moottoriin. Onneksi Sakke sai homman kuntoon.

Tänään olin koiranäyttelyssä. Mukavaa vaihtelua, kun ei ollut koira mukana ollenkaan. Ei tarvinnut jännittää eikä vahtia Naftaa. Sain seurailla muiden suoriutumisia ja ostella juttuja. Hienosti meni sekä Hosulilla että Sisulla!
Seinäjoki areena on melko ahdas suurelle näyttelylle. Ja ärsyttää ihmiset jotka pitää koiriaan viiden metrin narussa ja antaa sessensä käydä tervehtimässä kaikkia ohikulkevia koiria. No, mutta seuraava näyttely mihin Naftakin saa osallistua on varmaankin Vaasa kv keväällä. Ja ehkäpä vien myös pennun siihen näyttelyyn. 

Enää viikko odottelua ja sitten saadaan hakea vauva kotiin. IHANAA!

Tänään oltiin näyttelyn jälkeen Hosulin kanssa pöyhköttämässä. Ja huomenna taas näyttelyyn katsomaan läntsykehää ja jatkamaan shoppailua.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti