sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Silmäpeilaus

Naftan silmät on terveet!! Ja niin oli kaikkien muidenkin ländereiden, hieno juttu! Naftan toisessa silmässä näkyi sama pilkku, joka siellä oli 1v-peilauksessakin, mutta se pilkku on onneksi täysin vaaraton. Ilmeisesti pigmenttiläikkä, pieni "epätäydellisyys", josta ei tarvitse olla yhtään huolissaan. Nafta oli tosi kiltti ja antoi kiltisti lääkärin tutkia silmät. Naftaa ei edes jännittänyt yhtään.

Lääkäri sanoi että Naftalla on iso nenä. Ja niin se sitten oli muidenkin mielestä. Oon mä ennenkin kattonut että sillä on kavereitaan suurempi kirsu, mutta oon ajatellut että muilla on pieni nenä ja Naftalla sopiva. Mutta kyllä se nyt niin on että muilla on normaali ja Naftalla suuri. Mutta iso nenä on oikeastaan ihan hyvä, koska sillä voi ehkä haistella paremmin ja pökkiä vähän tehokkaammin. Nafta kun aina kokeilee kaikkea nenällään.
Nenällä pökkääminen on ensimmäinen asia jonka se on oppinut naksuttimella, ehkä siksi sillä nenällä on hyvä kokeilla kaikkea erikoista (esim kuollutta rusakkoa). Ja siksi koska se nenä on niin suuri.

Silmätakastuksen jälkeen tehtiin lenkki. Nafta tykkäsi kaikista tytöistä, eikä sitä juuri haitannut sekään että Popeda, Cierimon Barokki, oli mukana. Upea koira tuo Popeda, ihanan iloinen!

Naftan serkku, Cierimon Barokki eli Popeda

Lenkin jälkeen Heta, Cierimon Bebe, pääsi Annun trimmiin. Tyttö sai ihan uuden lookin. Ei meinannut Marja tunnistaa omaksi koirakseen.

Nafta ja Naftan serkku Heta, Cierimon Bebe

Koko päivän oli ihana sää. Silmätarkastusta varten koirat saivat tippoja silmiinsä, jonka vuoksi piti vähän välttää auringon valoa, joten koirat pysyttelivät pääosin sisätiloissa tai varjossa.

Foxi piipahti ulkona. Foxi on Naftan täti, Jazzmo Foxtrot

Kuuden tunnin silmätippavaikutuksen jälkeen Nafta ja siskonsa Aida pääsivät ulos peuhaamaan. Tarkoitus toki oli että koirat olisivat peuhanneet keskenään mutta Nafta peuhasi jalkapallon ja Aida lumipallon kanssa.

Naftan sisko, Cierimon Aida
Päivä oli todella mukava!! Nafta oli niin innoissaan kun näki Petran ja kaikki ihanat läntsyt omistajineen ja kasvattajineen! Nyt koira makaa kopassaan ihan raatona. Meirän ihana isonenä<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti