maanantai 26. maaliskuuta 2012

Vierähtänyt viikonloppu

Viikonloppu vierähti taas tavalliseen tapaansa nopeasti. No ehdittiin onneksi touhuta yhtä ja toista mukavaa.
Perjantaina Sisu tuli seinäjoelle, joten ilta kului poikien touhutessa ulkona. Naftan leikit vaan meinasi mennä liian rajuiksi, joten sitä piti vähän nuhdella. Mutta onneksi poika otti opikseen.

Lauantaina eräs borderterrierikasvattaja seinäjoelta järjesti ohitustreenin ja me pääsimme mukaan!
Treeni pidettiin areenan parkkipaikalla ja mukana oli yli 20koiraa. Suurin osa koirista oli bordereita mutta löytyi sieltä spanieleita, tiibetinterrieri, labbis, leonbergi, paimenkoiria ja monta muutakin rotua.
Ensin käveltiin rinkiä, puolet toiseen suuntaan ja puolet toiseen. Sitten pujoteltiin. Pujotteluissa Naftalle oli selvästi vaikeaa olla paikallaan kun vieras koira liikkuu ympärillä, mutta se suijui. Se suijui ihan järkyttävän hyvin!! Nafta ei kertaakaan älähtänyt kenellekkään ja pysyi tosi tyynenä.
Sen sijaan itse sain palautetta kaveriltani, että oli ihan jäykkä ja jännittyneen näköinen oikea tönkkö. Ja niin olinkin. Ei musta tuntunut että olis jännittänyt mutta mun kroppa kyllä jännitti.
Nyt seuraava askel on se että minä itse opettelen rentoutumaan kunnolla! Olen yrittänyt mutta se on vaikeaa. Täytyy varmaan mennä joogaan tai keksiä jokin muu keino. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!

Nafta sai kuitenkin hyvää palautetta, itseasiassa erinomaista. Tämä treenin järjestänyt henkilö on nähnyt Naftan viimeksi melko tarkalleen vuosi sitten. Kehui miten paljon ollaan menty eteenpäin ja että Nafta on niinku eri koira. JEE! Hyvä Nafta <3
Treenin jälkeen Nafta pääsi piiiiitkästä aikaa katsomaan ehkä ensimmäistä tyttöystäväänsä, leonberginkoiraa Lyyliä.
Lyyli on Naftan puumanainen, koska Lyyli on jo 8v. Nafta kyllä muisti heti mihin tämä pariskunta oli pari vuotta sitten jäänyt ja yritti kosia Lyyliä minkä ehti. Meinasi ehkä vähän selkäänkin kiivetä..............

Sunnuntain ohjelmassa oli jalkapalloa pitkän kaavan mukaan. Heti aamusta lähdettiin kentälle ja potkittiin Naftalle palloa. Joskus pitäisi koittaa kuinka kauan se jaksaa sitä palloa hakea. Veikkaan että KAUAN!
Kentällä kävi Naftaa katsomassa myös tulevia länderinomistajia. Tykkäsivät Naftasta kovasti. Nafta ei toki ehtinyt heihin keskittyä koska pallo oli niin tärkeä juttu.

Pallopelien jälkeen Rytmikorjaamon brunssi, ah ja nam <3

1 kommentti: