torstai 22. maaliskuuta 2012

Vieraita ja yövieraita

Tiistaina meillä kyläili japaninpystykorvat Helmi ja Luna. Nafta rakastaa tyttöjä yli kaiken. Naftaa ei haittaa yhtään vaikka tytöt komentaa tai löytää Naftan herkkukätköt, leikkii sen leluilla ja siivoaa ruokakupin ympäristön. Tytöt saavat tehdä ihan mitä vaan, Nafta vain heiluttaa häntää ja kuolaa likkojen tuoksuille!

Luna ja Nafta, taustalla Helmi

Helmi ja Luna

Kun likat lähtivät, tuli Luca ja Nemo tilalle. Pojat tuli yökylään.
Poikiin Nafta ei suhtaudu omalla reviirillään ihan yhtä suopeasti kuin Helmiin ja Lunaan. Päätettiin lähteä heti tekemään lenkki koko lauman kanssa, jotta vältyttäisiin siltä alkuhässäkältä. Kannatti. Ulkona pojat on ihan hyvää pataa ja kun tultiin sisälle kaikki oli rauhallisia.
Nemoa Nafta yritti vähän kiusata, Lucaa ei uskaltanut koska Luca on pomo. Oltiin ensimmäiset pari tuntia huomioimatta koiria. Sekin kannatti. Kaikki nukkui eikä Nafta ollut mustasukkainen tavaroistaan tai meistä.

Iltalenkin jälkeen Nafta taas kiusasi Nemoa. Se kulki sen perässä eikä päästänyt pois eteisestä. Onneksi kuitenkin uskoi kun kiellettiin moinen kiusa. Pikkuhiljaa Nafta hyväksyi tilanteen ja jätti Nemon rauhaan.

Aamulla pojat haettiin kotiin. Iltapäivällä Luca ja Nemo tuli takaisin, vielä toiseksi yöksi. Tehtiin taas alkuun lenkki ja sen jälkeen pelattiin älypelejä. Kaikilla oli oma vuoro. Kaksi istui kauempana katsomassa ja yksi pelasi Saken kanssa kaikessa rauhassa.
Eilen Nafta ja Nemo oli jo kavereita. Ne leikki ja makoili yhdessä sohvalla mun kainalossa.

Iltalenkki oli mielenkiintoinen. Sakke harjoitteli kolmen koiran taluttamista. Ja kolmen kanssa juoksemista. Se oli kyllä näkemisen arvoista kun kaikki veti eri suuntaan ja hihnat oli ihan solmussa!

Hengissä kuitenkin selvittiin. Ilta meni mukavasti ja Nafta alkoi olla mielissään vieraista.
Aamulla heräsin Nemo kainalossa, Nafta pään yläpuolella ja Luca jaloissa.
Pojat haettiin klo 7 jälkeen.
Naftalle tekee kyllä hyvää kun joutuu jakamaan tilansa ja tavaransa ja oli taas mukava huomata miten nopeasti se sopeutuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti