maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kevättä ilmassa

Vanha sananlaskukin sanoo että "maaliskuu maata näyttää". Pitää paikkansa. Kevät tekee tuloansa. Päätin listata muutaman asian mistä meillä huomataan että on tullut kevät!

1. Ne juoksuiset nartut. Lenkillä mennään pää kolmantena jalkana hajulta hajulle..

2. Aurinko. Olohuoneen ikkunasta paistaa kevätaurinko sisään. Nafta hakeutuu sohvalle sellaiselle paikalle mihin aurinko paistaa ja nukkuu päiväunensa siinä.3. Aurinkolasit. Tänään nähtiin lenkillä kevään ensimmäinen ihminen, jolla oli aurinkolasit päässä. Nafta ilmoitti asiasta vahtaamalla lenkkeilijää kummastuneena. Viime keväänä oli sama juttu. Silloin Naftan ilmoitus oli kuitenkin paljon äänekkäämpää laatua. Onneksi niitä aurinkolaseja ei tarvitse kuitenkaan läpi kesän ihmetellä..

4. Ikkunat. Miten ne voikaan olla joka kevät yhtä likaiset? Meidän olkkarin ikkuna on täynnä koiran nenänjälkiä!

5. Karvaa karvaa koirankarvaa. Naftasta lähtee karvaa ihan tolkuttomasti. En kuitenkaan tohdi sitä vielä nyppiä, koska pakkasmittari näyttää -10. Naftan turkki on melko helppo. Sille ei kasva karvaa yhtä paljon kuin monille muille ländereille. Karva on nypitty viimeksi yli puoli vuotta sitten, ennen seinäjoen näyttelyä, eikä se silti ole kovinkaan pitkä tai tuuhea. Päälaki on ehkä ainut josta näkee selvästi turkin alkaneen rehottaa.


2 kommenttia:

  1. Minnekkähän se mun edellinen kommentti katos?!? No, enivei ihanaa, että Naftalla on oma blogi <3, alamme vakiolukijoiksi :)! Saanhan pistää linkin meidän blogiin? Vipu iskältä terkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ihanaa että meillä on lukijoita :) Saa tietysti laittaa, mä laitan myös n-elikoiden linkin heti ku oon opetellut miten :) Naftalta terkut Vipu-iskälle <3

      Poista